Dicle Anadolu Lisesi

Vizyon: İlkelerine bağlı, öz benlik duygusu gelişmiş, Çevresiyle olumlu iletişim kurabilen, Evrensel ve milli değerleri benimseyen, Lisanına ve lisan öğrenimine önem veren, Kültürel ve ahlaki değerlerine önem veren, Olaylara çok yönlü ve tarafsız bakabilen, Liderlik özelliği taşıyan, Estetik değerlere sahip, Jenerasyon olarak hür ve bilimsel düşünme gücüne sahip, İlgi , istek ve yetenekleri doğrultusunda yüksek öğretime ve hayata iyi bir şekilde hazırlanmış, GÜNÜMÜZ AYDIN BİREYLERİNİ YETİŞTİRMEKTİR.

Misyon: Türk Milli Eğitim sisteminin genel amaç ve temel ilkeleri doğrultusunda; öğrenme için her türlü imkanın sağlandığı, evrensel değerlere sahip, teknolojiyi kullanabilen, sosyal ve akademik alanda başarısını kanıtlamış örnek bir kurum olmak.

Başarılar: Okulumuz 2020-2021 Eğitim Öğretim Yılında Açılmıştır.

Yabancı Dil: İngilizce - Almanca
Servis Bilgisi: Özel Servis Taşıma bulunmaktadır.
Taban-Tavan Puan Bilgileri: Diploma Notu Yüksek- Başarılı Öğrenciler
Okulun Sınav Başarı Durumu: Okulumuz 2020-2021 Eğitim Öğretim Yılında Açılmıştır.
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi: Okulumuz 2020-2021 Eğitim Öğretim Yılında Açılmıştır.
Sportif Etkinlikler: Sportif Etkinlikler Planlanmakta
Bilimsel Etkinlikler: Bilimsel Etkinlikler Planlanmakta
Proje Çalışmaları: Proje Çalışmaları Planlanmakta
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: AB Projeleri Planlanmakta
Kontenjan Bilgileri: 102
Diğer Hususlar: Gönül Rahatlığıyla Yerel Yerleştirme Tercihlerinde Okulumuzu 1. Sırada Yazabilirsiniz.

Telefon - 0486 502 3910

WEB - https://dicleanadolulisesi.meb.k12.tr

Adres - Konak Mah. 1582. Sokak No 1 Cizre/ŞIRNAK

Yerleşim Yeri - Konak Mah. TOKİ Bozalan Konutları Yanı

Adres - Konak Mah. 1582. Sokak No 1 Cizre/ŞIRNAK

Ulaşım Okulumuza Öğrenciler Gelirken; Her On Dakikada Bir Belediye Şehiriçi Minibüsleri + Özel Şehiriçi Minübüsleri + Okul Özel Servis Taşıma + Taşıma Kapsamındaki Köylerden Özel Servis Minibüsleri İle Gelmektedirler.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Cizre İlçe Merkezine 3 Km. uzaklıkta.